Torrevieja

annickschouppe@hotmail.com

www.zenia.eu

Torrevieja

 • Ligging

  Torrevieja ligt op 10 km van onze vakantieverblijven. Het is de grootste badstad in de buurt.
 • De kust van Torrevieja

  Torrevieja is een bruisende stad met tal van restaurantjes en gezellige terrasjes alsmede een uitbundig nachtleven. In Torrevieja is er een grote dijk, een moderne jachthaven, een pier van 1.3km die je kan bewandelen en natuurlijk veel horecagelegenheden.
 • De Jachthaven - Watersporten

  In de jachthaven zijn diverse sporten mogelijk zoals zeilen, waterscooter huren jetboat varen enz.
 • Avondmarkt

  Dicht bij de haven vindt u elke avond de ambachtsmarkt. Hier kunt u handgemaakte juwelen, houtsnijwerk uit Afrika en lederwaren kopen tegen een fractie van de prijs die u thuis betaalt.
 • Kermis

  Aan de jachthaven staat er een permanente kermis waar de kinderen zich prima kunnen vermaken.
 • Toeristentreintje

  In de stad rijdt gedurende het hoogseizoen een toeristentreintje. Dit gezellige treintje rijdt elke dag meerdere keren door de stad. De opstapplaats is aan de boulevard vlak bij het VVV kantoor in het centrum.
 • Drijvend museum : Delfín S-61 y Albatros III

  Hier krijg je de mogelijkheid om kennis te maken met het interieur van een duikboot.
 • Salinas de Torrevieja

  Torrevieja is omgeven door twee grote natuurlijke zoutwatermeren welke de grootste zoutmeren zijn van heel Europa. Deze meren zijn bijzonder populair bij mensen met hartproblemen, reuma, artritis en astmatische aandoeningen. Men zegt zelfs dat de genezende krachten van de zoutmeren verlichting geven van de pijnen met name bij reuma en artritis.
 • Bezoek aan de Salinas

  Je kan de zoutvlaktes van Torrevieja bezoeken met een treintje Tot 30 september zal het mogelijk zijn om de excursies van 50 minuten uit te voeren waarin een rondleiding door de verschillende fasen van de zoutproductie plaatsvindt. Via een audiogids krijg je meer informatie over de kenmerken van de zoutvlaktes, hun oorsprong, hun flora en fauna, de oorsprong van de roze kleur, de belangrijkste landen waarnaar het zout wordt uitgevoerd. De trein maakt een stop in de faciliteiten waar je foto's kan nemen, het zout aanraken en een berg zout kan beklimmen. De trein start aan de Avenida de la Libertad. Elke dag van 10 in de ochtend tot 20.00. En vertrekt op het even uur. Prijs van 6,95 euro voor volwassenen en 5,95€ voor gepensioneerden en kinderen tussen de 2 en 12 jaar oud.
 • Aan te raden restaurants

  Las Columnas : Spaans restaurant
  Sunset Beach : Belgisch restaurant
  El Mesón de la Costa : Spaans restaurant
  Los Cucalos
 • Aquopolis

  Er is een gratis bus voorzien vanaf de Consum van La Zenia naar het waterpark.
 • Belangrijke feesten in Torrevieja

  Los Reyes Magos : 5 januari
  Carnaval : een parade op Braziliaanse wijze
  Semana Santa
  Feria de Sevillanos
 • Ziekenhuizen

  Torrevieja heeft twee gerenomeerde ziekenhuizen waarvan 1 Universitair Ziekenhuis.

www.zenia.eu annickschouppe@hotmail.com
Oops...
Slider with alias Torrevieja jachthaven watersporten not found.

www.zenia.eu annickschouppe@hotmail.com

www.zenia.eu annickschouppe@hotmail.com

www.zenia.eu annickschouppe@hotmail.com

www.zenia.eu annickschouppe@hotmail.com

La Zenia Beach Spanje Costa Orihuela

 • Gelijkvloers rechtover het zwembad

  Privé-verhuur rechtstreeks van eigenaar. Deze mooie vakantieverblijven rechtover het zwembad zijn ideaal voor gezinnen met kinderen en kleine groepen vrienden of familie. Elke gelijkvloers biedt plaats aan 2 x 4 personen. Voordeel van de gelijkvloers er zijn 2 grote terrassen altijd zon of schaduw aanwezig, dit heb je niet op een appartement dat op een verdieping ligt. Buiten eten mogelijk. Tuinsofa en ligzetels aanwezig. Ideale ligging op 150m van een groot openlucht shoppingcenter met veel shops, restaurants en bars en op wandelafstand van de kust. Ideale uitvalsbasis om de streek te verkennen. Hou je van zon, zee, strand, mooie natuur, shoppen tot 23 uur, culinair genieten, luxe, sport, ontspanning, cultuur en Spaanse tradities dan verwelkomen we jou graag in ons vakantie verblijf.

www.zenia.eu annickschouppe@hotmail.com

La Zenia Beach Spanje Costa Orihuela

 • Ideale ligging.

  Ideale uitvalsbasis om de vele culturele steden in de nabije omgeving te bezoeken.
 • Zenia Boulevard

  Gelegen op 150m van groot openlucht shoppingcenter
 • Mooie Zandstranden

  Op wandelafstand van het strand. Stranden beloont met de blauwe vlag om te voldoen aan een aantal kwaliteits­eisen: landschappelijke schoonheid, hygiëne, dienstver­l­e­ning, milieu enz.

Op zonvakantie in september, oktober of november.

 • Op zonvakantie in september, oktober of november.

  Een vakantie naar de zon is ook tijdens de maanden september oktober en november nog goed mogelijk in La Zenia Beach! La Zenia is een najaarszonbestemming waar de zon nog volop schijnt en het nog heerlijk warm is, ook het zwembadwater blijft aangenaam. Mogen we jullie verwelkomen voor een aangename vakantie in september, oktober of november? Ideale periode ook om te genieten van de vele culturele uitstappen in de onmiddellijke omgeving zoals Cartagena, Elche, Orihuela, Murcia, Alicante… Wist je dat het zonlicht de aanmaak van serotonine of het gelukshormoon bevordert. Dit hormoon geeft je onder andere een goed humeur. Dagelijks het zonnetje koesteren is daarom aan te raden, maak een lekkere wandeling aan het strand. Je knapt er zeker van op! En méér serotonine betekent een prettig gevoel, een gelukkig gevoel.
TOP