Klimaat in La Zenia

www.zenia.eu

Mediterraan Subtropisch klimaat

 • Aangenaam zeeklimaat

  La Zenia kent een aangenaam zeeklimaat met een gemiddelde temperatuur van 22º C en 320 zonnige dagen per jaar. De Costa Blanca heeft in Spanje het minste contrast in weerbeeld. Neerslag valt er het hele jaar door vrij weinig en de zon laat zich alle maanden flink zien.
 • Heel het jaar door heerlijk vertoeven door de milde winters

  Ook op het gebied van temperaturen zijn er weinig extremen te vermelden. De milde droge winters en de aangenaam warme en droge zomers worden veroorzaakt door een mediterraan klimaat waarbij de Middellandse Zee in de winter een verwarmend effect heeft op de streek. Dit wordt versterkt door de aanwezigheid van bergen en heuvels achter de Costa Blanca die de warmte van de zee vasthouden en de kou uit het binnenland tegenhouden in de winter.
 • Beste klimaat van Europa

  De World Health Organization heeft de Costa Blanca uitgeroepen tot de streek met het aangenaamste klimaat van Europa. En vergeet niet dat dit klimaat een positieve invloed heeft op je humeur!

www.zenia.eu annickschouppe@hotmail.com

Het Leefklimaat La Zenia

 • Gezondste klimaat van Europa

  Het klimaat in dit gebied is uitermate gezond. De combinatie van schone lucht, het tropische weer en het licht, heeft een bijzonder verkwikkende uitwerking op lichaam en gezondheid. De World Health Organization heeft niet voor niets de Costa Blanca uitgeroepen tot de streek met het aangenaamste klimaat van Europa.
 • Vitamine D

  De zon stimuleert de bloedsomloop, door de invloed van het zonlicht wordt in de huid vitamine D aangemaakt, dat de calciumopbouw van de botten stimuleert. Door het aangename klimaat zal je ook veel meer buiten leven. Je kunt veel meer actief zijn in de frisse buitenlucht. En vergeet niet dat dit klimaat een positieve invloed heeft op je humeur! Het is niet voor niets dat mensen met klachten zoals astma, eczeem, hartaandoeningen, gewrichtsaandoeningen en reuma graag naar dit gebied komen.
 • Leef zoals de gezonde Spanjaarden

  Spanjaarden zijn erg gezond en hebben een lange levensverwachting. Dit komt door zowel het klimaat als de voeding. De Mediterraanse keuken bestaat vooral uit vis, olijfolie, fruit en groenten, waardoor hart en vaatziekten zelden voorkomen. Ook het traditionele middagdutje, ¨Siesta¨ genoemd, werkt mee aan een gezonder leven.

www.zenia.eu annickschouppe@hotmail.com

De salinas

 • Zoutmeren

  La Zenia uiterst gezond door de vele Salinas (zoutmeren) Deze omgeving bevordert de gezondheid Hoge concentraties Jodium in de lucht
 • Modderbaden

  Afwezigheid van zware industrie Milde temperaturen 320 dagen zon 12 maanden heerlijk vertoeven Natuurlijke Spa : modderbaden in de zoutmeren

annickschouppe@hotmail.com www.zenia.eu

Reserveer nu je vakantie

TOP