Overwinteren

annickschouppe@hotmail.com

www.zenia.eu

Geniet van de zonnige warme winterdagen en kom overwinteren in La Zenia Beach.
Aanbod enkel geldig voor de maanden december, januari, februari en maart.

Temperaturen 16 december

Temperaturen 21 januari 2018

Temperaturen 11 februari

Met deze aangename temperaturen is het ideaal om volgende steden te bezoeken

Ook in de winter nog shoppen tot 22uur

Privé-verhuur rechtstreeks van eigenaar : 2 Gelijkvloerse vakantiewoningen. Elke woning heeft ruimte voor 4 personen. Gelegen rechtover het zwembad.

Groot modern openlucht Shoppingcenter. Op 150 m van onze vankantiehuizen. Het volledige jaar open. In zomer tot 23uur in winter tot 22uur.

La Zenia heeft drie prachtige witte zandstranden met helderblauw zeewater. Het strand is onderscheiden met de Blauwe vlag - kust met EHBO stand & speeltuin.

Overwinteren kan in november, december, januari, februari, maart

 • Overwinteren

  Dankzij de twee grote terrassen op de gelijkvloers kan je in de winter optimaal genieten van de zon en geniet je van ons beschut terras buiten de wind.
 • Tarieven

  50€ per nacht
  Deze lage prijs geldt bij een huurperiode van minstens 28 nachten.
  Electriciteit : 0,35/kwh
  Enkel geldig november, december, januari, februari en maart.
 • Schoonmaak

  Bij aankomst staat het appartement helemaal klaar voor je netjes gepoetst en alle bedden opgemaakt.
  Bij vertrek wordt het appartement voor je schoongemaakt.
  De kosten voor de eindschoonmaak bedragen €75.
 • Inbegrepen

  Iinclusief water
  Bedlinnen & handdoeken
  Vlaamstalig zenderpakket en internationale tv
  Gratis WIFI.

La Zenia Beach Spanje Costa Orihuela

 • Gelijkvloers rechtover het zwembad

  Privé-verhuur rechtstreeks van eigenaar. Deze mooie vakantieverblijven rechtover het zwembad zijn ideaal voor gezinnen met kinderen en kleine groepen vrienden of familie. Elke gelijkvloers biedt plaats aan 2 x 4 personen. Voordeel van de gelijkvloers er zijn 2 grote terrassen altijd zon of schaduw aanwezig, dit heb je niet op een appartement dat op een verdieping ligt. Buiten eten mogelijk. Tuinsofa en ligzetels aanwezig. Ideale ligging op 150m van een groot openlucht shoppingcenter met veel shops, restaurants en bars en op wandelafstand van de kust. Ideale uitvalsbasis om de streek te verkennen. Hou je van zon, zee, strand, mooie natuur, shoppen tot 23 uur, culinair genieten, luxe, sport, ontspanning, cultuur en Spaanse tradities dan verwelkomen we jou graag in ons vakantie verblijf.

www.zenia.eu annickschouppe@hotmail.com

La Zenia Beach Spanje Costa Orihuela

 • Ideale ligging.

  Ideale uitvalsbasis om de vele culturele steden in de nabije omgeving te bezoeken.
 • Zenia Boulevard

  Gelegen op 150m van groot openlucht shoppingcenter
 • Mooie Zandstranden

  Op wandelafstand van het strand. Stranden beloont met de blauwe vlag om te voldoen aan een aantal kwaliteits­eisen: landschappelijke schoonheid, hygiëne, dienstver­l­e­ning, milieu enz.

Op zonvakantie in september, oktober of november.

 • Op zonvakantie in september, oktober of november.

  Een vakantie naar de zon is ook tijdens de maanden september oktober en november nog goed mogelijk in La Zenia Beach! La Zenia is een najaarszonbestemming waar de zon nog volop schijnt en het nog heerlijk warm is, ook het zwembadwater blijft aangenaam. Mogen we jullie verwelkomen voor een aangename vakantie in september, oktober of november? Ideale periode ook om te genieten van de vele culturele uitstappen in de onmiddellijke omgeving zoals Cartagena, Elche, Orihuela, Murcia, Alicante… Wist je dat het zonlicht de aanmaak van serotonine of het gelukshormoon bevordert. Dit hormoon geeft je onder andere een goed humeur. Dagelijks het zonnetje koesteren is daarom aan te raden, maak een lekkere wandeling aan het strand. Je knapt er zeker van op! En méér serotonine betekent een prettig gevoel, een gelukkig gevoel.
TOP