La Zenia Beach

Najaarsbestemming

annickschouppe@hotmail.com

www.zenia.eu

Op zonvakantie in september, oktober, november, december, januari, februari...

 • Op zonvakantie in september, oktober of november.

  Een vakantie naar de zon is ook tijdens de maanden september oktober en november nog goed mogelijk in La Zenia Beach! La Zenia is een najaarszonbestemming waar de zon nog volop schijnt en het nog heerlijk warm is, ook het zwembadwater blijft aangenaam. Mogen we jullie verwelkomen voor een aangename vakantie in september, oktober of november? Ideale periode ook om te genieten van de vele culturele uitstappen in de onmiddellijke omgeving zoals Cartagena, Elche, Orihuela, Murcia, Alicante… Wist je dat het zonlicht de aanmaak van serotonine of het gelukshormoon bevordert. Dit hormoon geeft je onder andere een goed humeur. Dagelijks het zonnetje koesteren is daarom aan te raden, maak een lekkere wandeling aan het strand. Je knapt er zeker van op! En méér serotonine betekent een prettig gevoel, een gelukkig gevoel.

Mediterraan Subtropisch klimaat

 • Aangenaam zeeklimaat

  La Zenia kent een aangenaam zeeklimaat met een gemiddelde temperatuur van 22º C en 320 zonnige dagen per jaar. De Costa Blanca heeft in Spanje het minste contrast in weerbeeld. Neerslag valt er het hele jaar door vrij weinig en de zon laat zich alle maanden flink zien.
 • Heel het jaar door heerlijk vertoeven door de milde winters

  Ook op het gebied van temperaturen zijn er weinig extremen te vermelden. De milde droge winters en de aangenaam warme en droge zomers worden veroorzaakt door een mediterraan klimaat waarbij de Middellandse Zee in de winter een verwarmend effect heeft op de streek. Dit wordt versterkt door de aanwezigheid van bergen en heuvels achter de Costa Blanca die de warmte van de zee vasthouden en de kou uit het binnenland tegenhouden in de winter.
 • Beste klimaat van Europa

  De World Health Organization heeft de Costa Blanca uitgeroepen tot de streek met het aangenaamste klimaat van Europa. En vergeet niet dat dit klimaat een positieve invloed heeft op je humeur!

www.zenia.eu annickschouppe@hotmail.com

Zenia Boulevard

 • Groot modern openlucht Shoppingcenter

  Op wandelafstand (150 m) van onze vankantiehuizen.
 • Grootste shopping center

  "Zenia Boulevard" shopping center is het grootste in de provincie Alicante. Het bestrijkt een oppervlakte van 160.000 m² gevuld met 150 restaurants, bars, ijssalons en winkel, Apoteker, Kapper, Casino.
 • Alle dagen shoppen

  Alle dagen open ook op feestdagen. In de zomer zijn de winkels open tot 23uur - restaurants en bars blijven later open.
 • Animatie

  Elke dag animatie, Groot animatiescherm. Voetbal op groot scherm. Kinderpark met allerlei activiteiten. Bowling, Arcad games en veel meer.

www.zenia.eu annickschouppe@hotmail.com

Verschillende feesten

 • Halloween

  Ieder jaar een hele leuke parade en animatie met Halloween
 • Navidad

  Zenia Boulevard Ieder jaar een grote Kerstparade, een Kersthuisje met me Kerstman in, het reuzenrad en een heel gezellige sfeer.
 • Año Nuevo

  Nieuwjaarsdag aan het strand Ieder jaar komen de mensen samen aan het strand met een hapje en een drankje. Sommigen gaan reeds eens zwemmen in de zee. De gemiddelde temperatuur 21°
 • Reyes Magos

  Driekoningen Op 6 januari viert men in de katholieke kerken van Spanje het 3 Koningenfeest. Ook in het shoppingcenter wordt er een kleurrijke stoet gehouden.
 • Carnaval

  Carnaval in de omgeving Er zijn verschillende steden die een uitgebreide carnaval stoet hebben zoals Shopping Center La Zenia, Torrevieja, Cartagena, Alicante...
 • Semana Santa

  Semana Santa Een van Spanje’s bekendste en meest gewaardeerde feesten die plaatsvindt de week voor Pasen. Semana Santa betekent Heilige Week of Goede Week en bestaat uit diverse dagen waarbij er bijna in heel Spanje processies zijn met veel wierook, melancholische muziek, trommels en bellen.
 • Goede Vrijdag Murcia

  Processie op Goede Vrijdag Semana Santa betekent Heilige Week of Goede Week en bestaat uit diverse dagen waarbij er bijna in heel Spanje processies zijn met veel wierook, melancholische muziek, trommels en bellen. Processie Goede Vrijdag in Murcia
 • Feria de Mayo

  Feria de Mayo Torrevieja Tijdens het mei festival (Feria de Mayo), geniet Torrevieja van een week van festiviteiten in Andalousische stijl. In de haven tussen de vele kraampjes komen de mensen samen in traditionele Andalousische danskostums, de alom bekende Sevillanas. Je kan er genieten van flamenco dansen, processies op paarden en koetsen en het proeven van Andalousische wijn en locale specialiteiten.

www.zenia.eu annickschouppe@hotmail.com

La Zenia Beach Spanje Costa Orihuela

 • Gelijkvloers rechtover het zwembad

  Privé-verhuur rechtstreeks van eigenaar. Deze mooie vakantieverblijven rechtover het zwembad zijn ideaal voor gezinnen met kinderen en kleine groepen vrienden of familie. Elke gelijkvloers biedt plaats aan 2 x 4 personen. Voordeel van de gelijkvloers er zijn 2 grote terrassen altijd zon of schaduw aanwezig, dit heb je niet op een appartement dat op een verdieping ligt. Buiten eten mogelijk. Tuinsofa en ligzetels aanwezig. Ideale ligging op 150m van een groot openlucht shoppingcenter met veel shops, restaurants en bars en op wandelafstand van de kust. Ideale uitvalsbasis om de streek te verkennen. Hou je van zon, zee, strand, mooie natuur, shoppen tot 23 uur, culinair genieten, luxe, sport, ontspanning, cultuur en Spaanse tradities dan verwelkomen we jou graag in ons vakantie verblijf.

www.zenia.eu annickschouppe@hotmail.com

La Zenia Beach Spanje Costa Orihuela

 • Ideale ligging.

  Ideale uitvalsbasis om de vele culturele steden in de nabije omgeving te bezoeken.
 • Zenia Boulevard

  Gelegen op 150m van groot openlucht shoppingcenter
 • Mooie Zandstranden

  Op wandelafstand van het strand. Stranden beloont met de blauwe vlag om te voldoen aan een aantal kwaliteits­eisen: landschappelijke schoonheid, hygiëne, dienstver­l­e­ning, milieu enz.
TOP