Kerstvakantie

21 december
tot
05 januari 2020

annickschouppe@hotmail.com

www.zenia.eu

La Zenia Beach Resort

 • Prive vakantiewoningen

  Gelegen rechtover het zwembad. Deze mooie naast elkaar gelegen woningen zijn ideaal voor gezinnen met kinderen en kleine groepen vrienden of familie. Ideale ligging op 150m van een groot openlucht shopping center met veel shops, restaurants en bars en op wandelafstand van de kust.

 • Ideale Ligging

  Dit Luxueuse Resort is gelegen aan de Costa Blanca South en op de grens met de Costa Calida. Deze regio noemt de Costa Orihuela. Landen op Alicante of Murcia.

www.zenia.eu annickschouppe@hotmail.com

Kerstmis en Nieuwjaar

 • Mooie Kerstmisparades

  In La Zenia vindt er een mooie parade plaats tijdens de Kerstperiode. Zenia verandert in een echt Kerstdorp waar de Kerstman natuurlijk aanwezig is met zijn elfjes.

www.zenia.eu annickschouppe@hotmail.com

Kerstmis en Nieuwjaar op het strand

 • Gezellige sfeer op het strand

  In La Zenia is er op Kerstmisdag en Nieuwjaarsdag een gezellige bijeenkomst op het strand.

www.zenia.eu annickschouppe@hotmail.com

Klimaat in december en januari

 • Zachte najaarstemperaturen

  Geniet van de zon in februari met zachte lentetemperaturen tijdens de dag.

www.zenia.eu annickschouppe@hotmail.com

Op zonvakantie in september, oktober of november.

 • Op zonvakantie in september, oktober of november.

  Een vakantie naar de zon is ook tijdens de maanden september oktober en november nog goed mogelijk in La Zenia Beach! La Zenia is een najaarszonbestemming waar de zon nog volop schijnt en het nog heerlijk warm is, ook het zwembadwater blijft aangenaam. Mogen we jullie verwelkomen voor een aangename vakantie in september, oktober of november? Ideale periode ook om te genieten van de vele culturele uitstappen in de onmiddellijke omgeving zoals Cartagena, Elche, Orihuela, Murcia, Alicante… Wist je dat het zonlicht de aanmaak van serotonine of het gelukshormoon bevordert. Dit hormoon geeft je onder andere een goed humeur. Dagelijks het zonnetje koesteren is daarom aan te raden, maak een lekkere wandeling aan het strand. Je knapt er zeker van op! En méér serotonine betekent een prettig gevoel, een gelukkig gevoel.
TOP